Monday, 15 July 2013

awak tahu hari ni hari selasa..dah seminggu kite pose~bukan perli ehehe

Assalamualaikum w.b.t

salam ramadhan kawan-kawan sayang..

huhu..dah seminggu rupanya kita berpuasa..tapi..nuyun tak official lagi puasa..esok mungkin my 1st official fasting day..hehehe..harap-harap tak paham ye..

tapi aktiviti di opis di bulan puasa amatlah lemau..adoii..buat aktiviti tambahan dengan meng'online' kan diri pun bossann..tak tahu ape dah nak cari..akhirnya..nuyun telah melayan anime HITMAN REBORNNN!

episode pertama bosan tapi nuyun tak bole nak stop pun..manga dia pun nuyun tak sempat nak baca habis pun..hanya mampu melayan naruto dengan one piece je buat masa ni..hahaha..bukan satu kesalahan pun gegirl cam nuyun nak melayan manga..hahaha

kadang-kadang dalam tepon duk sembang ngan mr. teddy bear pun bole sampai sejam, halnya sebab naruto duk still setia suka kat sakura padahal hinata tu suka separuh mati kot kat naruto..sumpah comel lagi hinata daripada sakura tuh..ceit

ok2h..okeh..stop mengarut anime saya di sini.

ok lah..nuyun nak sambung tengok hitman reborn balik..dadada~~


No comments:

Post a Comment