Friday, 26 July 2013

ramadhan 18- sabtu-duduk sahaja

Assalamualaikum w.b.t

hari ini nuyun demam and selsema..mak dah bising suruh kemas umah untuk raya..tapi nuyun tak larat sangat..sakit habih bahagian sendi-sendi..ni tengahari nak suruh kemas atas rumah pulak..ahhh..mesti panas giler kat atas tuh..kang double sakit pulak nuyun..uhuk3

dari semalam lagi dah berazam untuk jadi rajin..nak kemas rumah sungguh-sungguh tapi tu la...nuyun kalau tak de feel ni nuyun malas sangat nak buat..tambah-tambah nak kemas rumah untuk hari raya mesti la kena feel suasana raya nye kan..dah awal lagi mana ada feelnya..betol tak..

bulan puasa ni kan perut pun meragam..time makan berbuka makan tak banyak mana tapi perut dah kenyang sangat pasty nanti time terawikh mesti terasa perut berkeroncong sangat tapi tak lapar..tah lah maybe angin tak kuar dari perut kot..lahaiii

No comments:

Post a Comment