Thursday, 4 July 2013

bunga bunga chentaa

assalamualaikum w.b.t..

jawab taw..tak jawab dosa..uhuk3

malam ni aku terpaksa tangkap gambar bunga origami yang dah sekian lama aku buat..buat pun masa-masa senggang camtu aje..nak tengok tak?

ni la hasil kerajinan yang datang tanpa diduga..buat tanpa tujuan..hihi

ni aku dah bosan maen lipat-lipat kertas, aku gulung la pulak..maap ye buruk..huuhu

bunga-bunga sekuntum tu aku gabungkan ibarat jadi macam pomander ball gitu..huhu (nampak keyboard cek ada hello kitty~meoww)

aku tangkap gambar ni pun sebab kawan-kawan aku la yang paksa..tak sangka rupa-rupanya memasing minat gak dengan menda crafting cuma memasing tak dak masa je nak buat..aku terbuat pun sebab aritu sesaja ushar kat google kat blog orang semua la..alang-alang kertas kaler-kaler dulu masa belajar pun ada lagi..guna je la..hahaha..ni sebagai bukti je kat kawan aku yang aku ni at least rajin sikit dari diorang...hahahahahaha

p/s: kalau tengok bunga-bunga tu kan nampak herot petot sikit maap la ye..ni kes buat atas katil then hempap dengan bantal..hehehe


4 comments:

  1. =) hai blog walking.. jemput singgah n follow blog kami.. tq..

    ReplyDelete
  2. origami ni kira cam pop-art jugak kan., bunga yg kecik² tu kalau isi dalam balang kaca nampak cantik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Botak thanx eh bg idea ltak dlm kaca tu..xtepikir lg nk wat cmtu..huhu

      Delete